23948sdkhjf

SR Food forudser forårets fødevaretrends

Assentoft-virksomheden har stor succes med at importere, producere og sælge sydlandske pålægsprodukter og fersk dej.
Med status som Gazelle-virksomhed i Børsens 2012-kåringer og en omsætning på den gode side af 50 mio. kr. er det gået stærkt for SR Food de senere år efter etableringen i 2003.

- Det startede stille og roligt, men i de sidste tre år er vi steget voldsomt. Det tager også noget tid at komme ind på markedet og blive accepteret. Det kræver tillid fra supermarkedskæderne, siger Jan Hørby, som grundlagde firmaet med en kompagnon for ni år siden men i dag er eneejer og direktør, til Randers Amtsavis.

Han kan i dag fremvise en liste med kunder som Coop, Rema1000 og SuperGros foruden ICA i Sverige og NorgesGruppen.

Foccacia og croissanter bliver populært
Det handler om tillid, både til transporten og fødevaresikkerheden, mener Jan Hørby, som også bruger en god del af sin tid på at spotte fremtidens trends på fødevaremarkedet.

- Pizzadej vokser helt enormt i de her år. Vi kigger hele tiden efter at finde nye kvalitetsprodukter. Men foccaciadej til ovnen eller grillen og croissantdej. De to bliver de næste store produkter inden for dej, forudser Jan Hørby.

Han og to ansatte holder fortsat til på kontoret i Assentoft i den østlige del af Randers.

- Men hvis væksten fortsætter, så kan vi nok ikke blive ved med at være her, bemærker Jan Hørby med et smil.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079