23948sdkhjf

Rema 1000 bygger større butik i Hammel

Byggegrunden er solgt, og supermarkedskæden Rema 1000 flytter i 2014 ind i en helt ny butik på Vestergade 16 ved siden af rutebilstationen i Hammel.
Grunden har de købt af Favrskov Kommune, og her glæder borgmester Nils Borring sig over aftalen.

- At en stor kæde som Rema 1000 vælger at investere i nyt og større byggeri, viser, at Hammel stadig er et attraktivt sted at være forretningsdrivende. Jeg er fuld af optimisme for den fremtidige udvikling af byen og for at fastholde Hammel som ”byen, der handler”. For borgerne betyder den nye butik, at der bliver endnu flere hylder at vælge fra, når man handler i Hammel, siger Nils Borring.

Brug for større rammer
Stephan Sørensen, direktør for Reitan Ejendomsudvikling, der bygger for Rema 1000, har store forventninger til den nye butik.

- Vi er glade for at være en del af lokalområdet, og vi kan se på handlen, at kunderne også er glade for at handle i Rema 1000, så vi ser frem til at byde dem velkommen i en større og endnu flottere butik. Den nuværende Rema 1000 i Hammel er god, men rammerne er ved at være for små i forhold til efterspørgslen. Det er ideelt for os at kunne bygge stort og samtidigt blive i den centrale del af Hammel, forklarer Stephan Sørensen.

Byggeri i gang til efteråret
Der skal nu laves en lokalplan, som skal sendes til høring og godkendes politisk, inden byggeriet kan i gang. Hvis alt går efter planen, bliver det første spadestik til byggeriet på Vestergade 16 taget i efteråret 2013.

For at sikre gode trafikale forhold har byrådet besluttet, at der skal bygges en rundkørsel i krydset mellem Ny Tilemannsvej og Anbækvej i samme ombæring

Præcist hvornår den nye dagligvarebutik åbner dørene for kunderne er endnu usikkert, men det bliver sandsynligvis i starten af 2014.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109