23948sdkhjf

Catering Engros køber Prima Frugt

Catering Engros har indgået en betinget købsaftale med Prima Frugt i Greve og øger dermed sin omsætning med yderligere 150 mio. kr.
Catering Engros, som er en del af FoodService Danmark, havde som ambition i den nyligt lancerede 2016-strategi, at man ønskede større markedsandel på frugt og grønt. Det sker nu gennem opkøb af frugt og grønt grossisten Prima Frugt i Greve. Salgsprisen vil ingen af parterne oplyse, men omsætningen hos Prima Frugt var sidste år tæt ved 150 mio. kr.

- Vi har gennem længere tid vurderet et muligt opkøb for at øge kompetencer indenfor frugt og grønt. Det føler jeg i høj grad er sket med købet af Prima Frugt, som har den rette størrelse, det rette sortiment og en række dedikerede medarbejdere, siger direktør Henrik Clausen, Catering Engros.

Virksomhed i stærk udvikling
Prima Frugt blev etableret i 2008 og er ejet af en række SuperBest købmænd samt to ledende medarbejdere. Prima Frugt har kunder i såvel foodservice- som detailsegmentet, og er kendt for at kunne tilbyde et bredt og meget varieret sortiment af såvel konventionelle som økologiske produkter.

- Jeg er sikker på, at vi har solgt forretningen til den rette. Catering Engros er en virksomhed i stærk udvikling og de forventer at øge omsætningen i Prima Frugt betragteligt, siger bestyrelsesformand hos Prima Frugt, Per Jensen, der samtidig er SuperBest Købmand i Køge.

Aftalen er betinget af en endelig godkendelse af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095