23948sdkhjf

Vibocold og Climate fusionerer

To af de ledende aktører indenfor kommerciel køl og frys har efter mange års samarbejde valgt at fusionere.
Vibocold A/S – som i år kan fejre 30 års jubilæum – har de seneste 8 år haft et tæt samarbejde med det Farum-baserede Climate A/S, og firmaet har udover at betjene sine egne kunder, også været fast service- og montageleverandør på mange af Vibocolds store kunder på Sjælland.

Dette samarbejde har de to partnere nu valgt at cementere ved at fusionere de to selskaber til et.

- Jeg er glad for, at det er lykkes at gennemføre en fusion mellem Vibocold A/S og Climate A/S, hvilket vil resultere i, at selskabet bliver landsdækkende med egne medarbejdere og vi kan sikre de mest optimale løsninger til gavn for kunderne. Vi ser frem til, at Martin Birk træder ind i direktionen som teknisk direktør, siger Bruno Simonsen, der bliver adm. direktør i Vibocold A/S.

Martin Birk, der grundlagde Climate A/S i 2003, siger:

- Vibocold A/S og Climate A/S har igennem en årrække haft et fortrinligt samarbejde, og jeg er overbevist om, at en fusion af de to selskaber vil være til gavn for kunderne og sikre selskabet en betydelig vækst fremadrettet. Jeg glæder mig til at blive en del af Vibocold A/S’ direktion.

Foruden adm. direktør Bruno Simonsen og teknisk direktør Martin Birk består den fremtidige direktion af Kommerciel Direktør Helle Skaarup Larsen.

Både Vibocold A/S og Climate A/S opfylder standarden DS/EN ISO 9001.2008 og er i besiddelse af alle relevante certifikater, ligesom virksomhederne er medlem af Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening AKB. Begge virksomheder har ligeledes været Gazelle-virksomheder i 2009.

Vibocold beskæftiger 105 medarbejdere, heraf arbejder ca. 60 på hovedkontoret i Viborg og resten er serviceteknikere, baseret rundt om i landet. Climate A/S har i alle sine leveår haft positiv vækst og beskæftiger i dag 20 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078