23948sdkhjf

Norsk indtog i Dagrofa

NorgesGruppen er blevet enig med Skandinavisk Holding og KFI om at købe Skandinavisk Holdings aktieandel i Dagrofa-koncernen.
Ifølge en pressemeddelelse fra Dagrofa er dagligvaregiganten Norgesgruppen blevet enig med de tidligere ejere om at købe Skandinavisk Holdings aktipostl på 55 procent i Dagrofa-koncernen.

- Vejen er nu banet for et nyt, stærkt og langsigtet ejerskab bag Dagrofa, siger bestyrelsesformand i Dagrofa Anders Colding Friis i pressemeddelelsen.

Andelen skal under 50 pct.

Dog er handelen betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse samt hvorvidt købmændene i Spar og SuperBest går med ind som medejere.

Norgesgruppens ejerandel skal på sigt under 50 pct., da Norgesgruppen og KFI ønsker, at købmændene fra Spar og Superbest-kæderne skal blive medejere af Dagrofa.

I kamp om kunderne

I første omgang vil Norgesgruppen tage kampen op mod Dansk Supermarked, Coop og udenlandske discountkæder, og konkurrencen er hård.

- Dansk Supermarked og Coop er i bedre form end nogensinde, og de har rustet sig til kamp om kunderne. Rema 1000 og Lidl har fremgang, og de har kapitalstærke ejere, der vil vokse endnu mere, siger Bruno Christensen, direktør i Detailhandels Promotion, til Jyllands-Posten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111