23948sdkhjf

Verifone Denmark A/S

Verifone Denmark A/S er Danmarks største leverandør af betalingsløsninger til butikker og kæder. Vi har mere end 25 års erfaring i at levere sikre og hurtige betalingsterminaler. I Danmark servicerer vi vores kunder fra to lokationer – Odense og Herlev. Vores løsninger omfatter bl.a. fritstående betalingsterminaler, integrerede betalingsterminaler og mobile terminaler.

Vi forsøger altid at tilbyde vores kunder muligheden for et mere effektivt salg gennem innovative og sikre betalingsløsninger, og vores klare mål er at levere løsninger, der kan gøre din hverdag nemmere. Vi har bl.a. været med i front da kontaktløse betalinger (NFC) samt mobile betalinger som MobilePay og det mobile Dankort blev introduceret på det danske marked - og vi er de eneste på markedet, hvor det kan håndteres på samme terminal som kortbetalingerne.

Verifone Denmark A/S er en del af det globale selskab Verifone, som er verdens største producent og leverandør af betalingsterminaler. Vi har afdelinger, kunder og partnere i mere end 150 lande, og har i dag mere end 29 millioner installerede enheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Se alleNyheder

Fakta om Verifone Denmark A/S

Adresse
Verifone Denmark A/S
Knapholm 7
2730 Herlev

Region
Danmark
Hovedstaden
Herlev Kommune

Telefon: +45 44531610

CVR nummer: DK15401281

P nummer: 1000917387

Ansatte: 85

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Alexander Maarouf-Petersen
Afdeling: Marketing
Stilling: Digital Marketing coordinator

Sidse Segall
Stilling: Marketingschef

Send til en kollega

0.22