23948sdkhjf
Del siden

Højer Pølser A/S

Højer Pølser har specialiseret sig i én: At fremstille kvalitetsprodukter! Smagen er vores kendemærke, og vores udvalg omfatter en række sønderjyske specialiteter samt fransk- og italiensk inspirerede hvidløgspølser med cognac. Vi arbejder intenst med gode råvarer, naturlige smags-nuancer og kulinariske kvaliteter. Vi fornyer os uden at distancere os fra vores kerneværdi; Vi vil, vi kan og vi skal kendes på den gode smag og kvalitet.

- Det synes vi ikke, der er noget speget i.
I det sydvestligste hjørne af Danmark ligger byen Højer. En by der først og fremmest er kendt for sin sluse, men ligeså for at være hjemsted for Højer Pølser. På Søndergade 1 har vi drevet familievirksomhed siden 1897. Varetagelsen af Højer Pølser er gået fra generation til generation, og en ting som ikke har ændret sig undervejs, er vores filosofi – Vi bruger hovedsagligt kød fra dyr, der græsser på fladt dansk marskland. Hvorfor? Fordi vi har erfaret, at pølser og pålægsvarer herved opnår kvalitet og smag i særklasse!

- Håndværksmæssige traditioner.
I dag er vi to brødre, Gerd og Jan, som i tæt samarbejde med familie og gode trofaste medarbejder sørger for at føre de håndværksmæssige traditioner videre. Vi har videreudviklet pølsemagerhåndværket og sat vores præg derpå, således at vi i dag kan tilbyde pølser og pålægsvarer i kvalitet, du næppe finder magen til.

Højer Pølser A/S
Søndergade 1
6280 Højer
Danmark
CVR nummer: DK16441007
P nummer: 1001099736
30

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062