23948sdkhjf
Del siden

Falengreen A/S

Få opskrifter og andet inspirationsmateriale fra Falengreen ved at tilmelde dig via dette link - det er helt gratis

Falengreen er en del af DKI Group, som er et dansk, familieejet selskab grundlagt af Ole Falengreen Nielsen i 1989. Falengreen har domicil i Stilling og har gennem årene opbygget stærke kompetencer indenfor føde- og drikkevarer og tætte relationer med vores kunder samt leverandører.

Hos Falengreen udvikler, producerer og importerer vi et bredt udvalg af oste, mejerivarer, drikkevarer og convenienceprodukter. Vi sælger udenlandske mærkevarer, private label og vores egne koncepter til de fleste danske detail- og cateringkæder, ligesom vi også eksporterer varer til en række markeder.

Vores fokus er at finde de rette samarbejdspartnere og skabe længerevarende relationer, da vi ønsker at skabe værdi – ikke kun for os selv, men især for vores samarbejdspartnere. Vi samarbejder med vores kunder på flere niveauer både med en landsdækkende professionel organisation og dækker Key Account funktioner på detail og foodservice. Derudover har vi en salgsstyrke, som dækker detailbutikker og en salgsstyrke, som besøger grossister og slutbrugere på foodservice-markedet.

Hos Falengreen kan vi på den ene side bidrage med kategoriudvikling, udvikling af produkter, strategisk sparring og emballagedesign til også at være lagerhotel, optimale logistikløsninger, markedskendskab og key account management. I 2023 blev en tilbygning færdig, så der nu er mere plads til lageret, men også nye muligheder for at forbedre og optimere på produktionsudstyret og skabe mere kapacitet. Kapacitet er der brug for, for at alle egne ideer og kunders ideer kan blive vækket til live og blive en del af produktionsprogrammet.

Klik her og læs meget mere om, hvordan vi hos Falengreen er vi fleksible, innovative og dedikerede

Falengreen A/S
Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
CVR nummer: DK19944077
P nummer: 1004115987
40
HACCP, IFS
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047