23948sdkhjf
Del siden

Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark. Vi er markedsleder inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter.

Vi har et bredt og dybt sortiment med over 35.000 unikke varenumre inden for bl.a. frugt og grønt, mejeri, fisk, kød, nonfood, kolonial og økologi. Vi har en dyb indsigt i kundernes behov og er i tæt samarbejde med leverandører i såvel ind- som udland. Med vores unikke formatportefølje er vi i stand til at servicere alle typer af foodservicekunder i Danmark med fødevareløsninger.

Lokal forankring
Vi dyrker nærhed, og gennem vores lokale tilstedeværelse er vi i stand til at levere en målrettet og individuel service til hver og én af vores kunder. Med vores landsdækkende distributionsnet og vores 29 lokale Cash & Carry butikker på tværs af Danmark kan vi serviceres vores kunder og levere ambitiøse fødevareoplevelser 365 dage om året.

Som kunde hos Dagrofa Foodservice kan man både få varerne leveret eller vælge at hente dem selv. Vi har over 150 lastbiler, som hver dag kører med varer fra vores to terminaler lokaliseret i henholdsvis Ishøj på Sjælland og Middelfart på Fyn. Vores butikker er strategisk placeret over hele Danmark med en stærk lokal tilknytning og tilbyder altid skarpe selvhenterpriser.

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762
1000
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047