23948sdkhjf
Del siden

Nordiske Medier A/S

De største i Norden

Nordiske Medier er Nordens største mediehus inden for B2B branchemedier. Vores rødder går 115 år tilbage i tiden og vi udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste erhvervsmedier. Det er en stolt tradition for os at være samlingspunktet for de største brancher i Norden.

Med 54 printmedier og en redaktion på over 90 journalister dækker vi alle grene af nordisk erhvervsliv og bringer hver dag nyheder om alt fra den danske byggebranche og industrisektoren til detail- og transportbranchen. På den måde er vores læsere på forkant med udviklingen i deres branche og annoncører kan markedsføre sig direkte til udvalgte faggrupper  

Mere end blot et mediehus

Hos Nordiske Medier leverer vi ikke kun nyheder, men udbyder også en bred vifte af produkter og værktøjer, der kan hjælpe jer med at nå ud til jeres målgruppe.

Vi tilbyder bl.a.:

·         Medierådgivning

·         Print annoncering

·         Online annoncering

·         Advertorial

·         Medlemskab

·         Abonnement

·         Events

·         Indstik

·         Job i Fokus

·         SEO & Google Ads

·         Projektagenten

Læs mere om Nordiske Medier og vores produkter på https://f.nordiskemedier.dk/2g380xzx8hn69iga.pdf
 

Bliv en del af det stærkeste netværk inden for nordisk erhvervsliv

Med vores indgående viden om Skandinaviens største brancher og de målgrupper, der befinder sig i dem, hjælper Nordiske Medier dagligt store som små virksomheder med alt fra branding, annoncering og SEO, til rekruttering samt hvordan de skaber et større netværk blandt beslutningstagere og samarbejdspartnere.

Således står det til, at Nordiske Medier i dag kan markere sig som det et af de største mediehuse i Danmark, der kan dække virksomheder 360° rundt i alle aspekter af deres markedsføring.

Med Nordiske Medier kan I holde jer opdateret på de nyeste branchetendenser, komme på forkant med kunder og konkurrenter og skræddersy jeres markedsføring på tværs af brancher, så den når ud til netop de målgrupper, I ønsker at komme i kontakt med.

Læs mere om Nordiske Medier og bliv klogere på, hvordan vi kan understøtte jeres forretning på http://omos.nordiskemedier.dk/ 

Nordiske Medier A/S
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Danmark
CVR nummer: DK10150825
P nummer: 1010162714
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031