23948sdkhjf

Logisnext Denmark A/S

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark.

Mitsubishi Forklift Trucks - Logisnext Denmark A/S er mere end blot en totalleverandør af gaffeltrucks, lagerudstyr og logistikløsninger. Hos os sætter vi nemlig en ære i at udvikle virksomheder - sammen med vores kunder og i den retning, som de ønsker.

CARING & DARING
Vi skaber værdi gennem en integreret proces, der indeholder de kendte områder inden for salg, service og leje af alt udstyr, og kombinerer dette med vores procesviden og IT-løsninger, som åbner muligheden for en fortløbende reduktion af omkostninger og øget produktivitet i forbindelse med vores kunders intralogistiske drift. Dette kalder vi for Caring & Daring.

Caring & Daring er indlejret i vores DNA, og er begrebet for den fælles vision, som vi alle sammen har om at yde den bedste og mest værdifulde service over for vores kunder, så de får størst muligt udbytte af vores samarbejde.

Vores produktprogram spænder bredt og vi tilbyder alt lige fra små pallevogne, stablere og palletrucks, el- og motorgaffeltrucks, samt førerløse trucks (AGV).

Vi er et samlet team på over 100 medarbejdere, heraf mere end 55 kørende teknikere, der hver dag ønsker at forbedre forholdene for vores mere end 3.500 kunder, samt udføre service på mere end 12.000 maskiner.

Læs mere om Mitsubishi Forklift Trucks - Logisnext Denmark A/S her.

Fakta om Logisnext Denmark A/S

Adresse
Logisnext Denmark A/S
Greve Main 19
2670 Greve

Region
Danmark
Sjælland
Greve Kommune

Telefon: +45 72 210 210

CVR nummer: DK25019946

P nummer: 1003013788

Ansatte: 100

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Dianna Nielsen
Stilling: Sales & Marketing Coordinator
Direkte telefon: +45 29697009

Send til en kollega

0.204