23948sdkhjf

Dava Foods Denmark A/S

DAVA Foods er specialister i æg. Vi er skandinavisk markedsleder inden for ægbranchen og håndterer ca. 2,0 milliarder æg om året.

Koncernen behandler, pakker og distribuerer friske æg og en række forskellige kogte og pasteuriserede ægprodukter, kogte æg og ægbaserede convenience-produkter. Læs mere om vores produkter på vores hjemmeside.

Vi er en førende ægproducent, når det kommer til fødevaresikkerhed, dyrevelfærd og innovation. Kvalitet og fødevaresikkerhed er afgørende begreber i vores HACCP kvalitetsstyringssystem.

Lidt historie…

Historien om DAVA Foods starter tilbage i 1980. Dengang var der høns i husene, hvor der i dag er pakkeri og produktfabrik. Mellem hønsehusene var der et lille ægpakkeri. Siden da har virksomheden udviklet sig dynamisk og efter i en periode at også have produceret frisk pasta, koncentrerer vi os i dag om vores hovedforretning: Skalæg og pasteuriserede ægprodukter. 

Derudover er DAVA Foods også gået fra at være en lokal virksomhed i Hadsund til at være en international virksomhed med afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge, Finland og Estland.

Nyheder

Fakta om Dava Foods Denmark A/S

Adresse
Dava Foods Denmark A/S
Glerupvej 5
9560 Hadsund

Region
Danmark
Nordjylland
Mariagerfjord Kommune

Telefon: +45 9857 3055

CVR nummer: DK32442072

P nummer: 1015481788

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Sune Andersen
Stilling: CMO

Send til en kollega

0.266