23948sdkhjf
Del siden

Vitakraft Danmark A/S

Vitakraft Danmark A/S er en del af den tyske familieejede koncern Vitakraft Werke i Bremen, og har siden 1990 leveret foder, snacks, legetøj og plejeprodukter til de danske kæledyr.

Vitakraft koncernen har eksisteret siden 1837 og har gennem årene oparbejdet en exceptionel ekspertise indenfor foder, snacks, legetøj og plejeprodukter til kæledyr. Gennem forskning i dyrenes adfærd og behov, omsættes viden til produkter, hvor der tages hensyn til dyrenes oprindelige leveforhold.

Vitakraft produkterne er pakket i meget præsentable emballager, der er farvekodet efter dyregrupper, hvilket sikrer et meget overskueligt og spændende varespejl.
Emballagerne er endvidere udstyret med USP ikoner der meget overskueligt beskriver produkternes indhold og funktioner – hvilket gør det let og hurtigt for forbrugeren at orientere sig når denne står ved hylden.

Vitakraft leverer produkter til Katte, Hunde, Gnavere, Fugle, Vildtfugle, Akvariefisk, Havedamsfisk- ja sågar produkter til pindsvin. Vitakraft Koncernen har mere end 5000 produkter inden for disse dyregrupper.

Vitakraft er et meget kendt brand inden for produkter til kæledyr og er på mere end 20 markeder i Europa repræsenteret gennem egne selskaber i både dagligvarehandlen og specialhandlen.

Alene i Europa har Vitakraft:
- Over 5.000 handelspartnere
- Mere end 40.000 samhandelspartnere i dagligvare sektoren
- Mere end 10.000 samhandelspartnere indenfor specialhandlen (dyrehandler, Havecentre, Byggemarkeder)

Vitakraft Danmark A/S
Hasselager Centervej 15 1.
8260 Viby J
Danmark
CVR nummer: DK14312897
P nummer: 1000719749
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031