23948sdkhjf

SKF Danmark A/S

SKF er førende leverandør af produkter, kundeløsninger og service inden for lejer, tætninger og relaterede produkter. SKF Danmark A/S er et datterselskab af den verdensomspændende SKF-koncern, som i alt beskæftiger ca. 46.000 medarbejdere.

Produkter – udnyt SKF’s ekspertise
SKF produkter og løsninger er udviklet på baggrund af SKF’s mangeårige erfaringer og store ekspertise inden for roterende maskineri. SKF leverer de nyeste, teknologiske produkter og altid i højeste kvalitet.

Løsninger – som betyder større effektivitet
SKF kan hjælpe med at optimere drift og vedligehold bl.a. gennem service, forebyggende vedligehold, tilstandskontrol og overvågning samt vedligeholds beslutningssystemer.

Leveringssikkerhed – landet rundt
SKF’s netværk af autoriserede forhandlere dækker hele Danmark. Sammen med e-business portalen, Endorsia.com og vores veludviklede logistik system betyder det, at SKF altid er tæt på sine kunder – uanset hvor i landet de bor.

SKF tilbyder totalløsninger, baseret på vores ekspertiser indenfor:
Roterende maskineri
Vi har mange års praktisk erfaring inden for de fleste applikationsområder. Derfor har vi udviklet en helt unik viden og erfaring i at løse mange forskellige varianter af industrielle problemer og dermed eliminere produktionsflaskehalse.

Maskinovervågning
Vi anvender envelope-teknologi - en metode til at måle og analysere vibrationer. På denne måde indhenter vi data, som identificerer fejl længe inden de opstår, og som ikke mindst giver information om årsagen til fejlene.

Root Cause Failure Elimination (RCFE)
Det er vigtigt at finde og eliminere fejl inden de fører til maskinhavari – men det er kun en del af jobbet. Det er endnu vigtigere at analysere og fjerne de grundlæggende årsager til fejlen, således at den ikke opstår igen. Brug SKF som partner, vi kan eliminere årsagen til fejlen.

Spar penge
Udnyt kombinationen af SKF’s unikke viden og erfaring. Du kommer til at samarbejde med en partner indenfor vedligeholdsoptimering, der sikrer dig betydelige besparelser og forbedret indtjening.

Mange af de løsninger som SKF kan tilbyde, vil ikke kun reducere omkostninger i.f.m. livscyklus, men også give dig muligheden for at øge produktionen og endda ofte forbedre kvaliteten af dine produkter.

Gør tingene lettereMed vores koncept, Total Shaft Solution stiller vi vores erfaringer og faglige viden til rådighed, og tilbyder dig en komplet løsning på et problem eller en specifik opgave, som du står med i dit produktionsanlæg.

Se alleNyheder

Nyeste kurser

Fakta om SKF Danmark A/S

Adresse
SKF Danmark A/S
Stamholmen 151, 7.
2650 Hvidovre

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 43436633

CVR nummer: DK39424118

P nummer: 1003059723

Kontaktpersoner

Brian Damm
Afdeling: Marketing

Send til en kollega

0.234