23948sdkhjf
Del siden

Berry Superfos

Berry Superfos designer, udvikler og fremstiller innovativ sprøjtestøbt og termoformet plastemballage i topkvalitet til både fødevarer og non-food.

Design og innovation
Udover et bredt produktsortiment, der bl.a. omfatter SuperLock®, SuperLightTM, UniPak og SuperFlex®, tilbyder Berry Superfos udvikling, design og fremstilling af kundetilpasset emballage. Det kan ske på Berry Superfos' Innovationscenter, som danner den ideelle ramme for kreativitet, idéudvikling samt produktion af prototyper på stedet.

Understøtter salget
Berry Superfos understøtter kundernes salg og markedsføring ved at tilbyde iøjnefaldende og brugervenlig emballage, der er nem at håndtere i alle led af værdikæden, inkl. logistik og transport.

Bæredygtighed og Cirkulær Økonomi
Holdbar og bæredygtig plastemballage med lav vægt kan bidrage til at nedsætte CO2-udslippet. Udover en vedvarende indsats for større energieffektivitet og mindre vandforbrug hos Berry Superfos, fokuserer virksomheden især på at designe genanvendelige emballageprodukter, der på flere måder understøtter den cirkulære økonomi. Som et eksempel fås en serie spande i topkvalitet fremstillet med en høj andel af genanvendt plast (PCR).

Kort profil
Berry Superfos er en af Europas førende producenter af plastemballage. Hovedsædet er beliggende i Danmark. Der er 3.700 medarbejdere og 22 fabrikker i Europa. Den samlede omsætning ligger årligt på over 5 mia. kroner. Læs mere her

 

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217
3700
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046