23948sdkhjf
Del siden

SOCO SYSTEM A/S

SOCO SYSTEM A/S beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af maskiner og udstyr til håndtering og pakning af bl.a. papkasser og bakker, plastickasser, paller.

Vores mission er: at levere og servicere kvalitetsløsninger til pakning og intern logistik som giver vores kunder konkurrencefordele samt et bedre fysisk arbejdsmiljø.

SOCO SYSTEM er en international virksomhed med domicil i Danmark, hjemmemarked i Europa og eksport til hele verden. Virksomheden blev grundlagt i 1961 på et idégrundlag, som har gjort virksomheden til en af de førende på verdensmarkedet inden for udvikling, fremstilling og markedsføring af et bredt, modulopbygget produktprogram til intern transport og håndtering af detail-forsendelsesemballager og paller.

Produktionen foregår på fabrikker i Danmark og 85% af den samlede aktivitet eksporteres til kunder over hele verden. Design og udvikling er koncentreret i Danmark og er baseret på den mest moderne teknologi. SOCO SYSTEM har datterselskaber i England, Frankrig, Tyskland, Spanien, USA og Ungarn og et net af agenter og forhandlere i alle andre væsentlige dele af verden. Gruppen er 100% dansk ejet.

SOCO SYSTEM A/S
Helgeshøj Alle 16D
2630 Taastrup
Danmark
CVR nummer: DK62693517
P nummer: 1003149970
175

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047