23948sdkhjf
Del siden

Nordic Retail ApS

Nordic Retail ApS hjælper detailbranchen med at opnå sine daglige og langsigtede målsætninger. Vi fokuserer på at frigøre ressourcer, skabe mersalg og formindske svind.

Det er derfor, at vores motto er: retail made easy.

Vores forretningsområder omfatter:

Du kan læse meget mere om vores produkter på vores hjemmeside her

ØG DIN OMSÆTNING MED VARESIKRING
Varesikringssystemer består af en eller flere varesikrings-antenner, som installeres ved ud-/indgangen eller kasselinjen i samspil med specielle varesikrings-etiketter eller hårde alarmbrikker, som påføres på butikkens varer.

Hvis en vare derefter passerer antennerne, uden først at være blevet deaktiveret ved kassen, går alarmen i gang.

STOP TYVEN MED KAMERAOVERVÅGNING
Indbrud, tyveri (svind), hærværk og i værste tilfælde overfald, er desværre ikke ukendt i Danmark. Kameraovervågning har både en præventiv virkning, så potentielle kriminelle afskrækkes fra at stjæle, røve, overfalde eller lignende.

Hvis uheldet alligevel er ude, spiller overvågningskameraene også en vigtig rolle i den efterfølgende opklaring af sagen og identificering af gerningspersoner.

INDTJENING MED KUNDETÆLLER
Mere end 80% af dansk detailhandel går glip af salg og indtjening fordi de ikke indsamler en af de mest grundlæggende informationer: nemlig hvilken type kundetrafik, de har.

Det er ingen hemmelighed, at mange detailhandlere kæmper for overlevelse. Forskellen mellem lønomkostninger og indtægter har været faldende de seneste år. Men kender du kundetrafikken i din butik, kan du meget nemmere danne dig et overblik over personalebehovet, spidstimer, og effektivt tidsbrug. Dette giver en forbedret forudsætning for succes i din virksomhed.

Nordic Retail ApS
Metalbuen 26 K
2750 Ballerup
Danmark
CVR nummer: DK34092575
P nummer: 1017366137
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047