23948sdkhjf
Del siden

GS1 Denmark

GS1 Denmark er en del af en global not-for-profit organisation, der skaber fælles standarder. Vi støtter således virksomheder fra flere sektorer, fx dagligvareområdet og sundhedssektoren. Uanset sektor er det essentielt at have en effektiv, sikker og gennemsigtig forsyningskæde. Og uanset om der er tale om en liter mælk eller en æske piller, skal der unik identifikation, mærkning og dataudveksling til for at opnå effektivitet, sikkerhed og sporbarhed i forsyningskæden.

GS1 Denmark er medlem af den globale GS1-organisation, som sikrer at GS1 Standarder kan bruges i hele verden. GS1 Denmark er en blandt mere end 110 lokale medlemsorganisationer (MOer) under den globale GS1 organisation. Hele GS1 er en neutral, not-for-profit medlemsorganisation og NGO. Mere end 2 millioner virksomheder fra flere sektorer i over 150 lande bruger GS1 Standarder til at effektivisere og sikre deres forsyningskæde.

Bliv medlem hos GS1
Alle virksomheder har brug for at kunne identificere deres produkter, forsendelser o.l. for at kunne styre produktion, lager og logistik. GS1 Denmark tildeler sine medlemmer numre til identifikation af alt fra produkter til paller og lokationer. Disse numre er unikke over hele verden, de kan indkodes i stregkoder eller RFID-tags, og kan bruges til elektronisk udveksling af fx produktstamdata med jeres handelspartnere og kunder.

Læs mere om medlemskabet her

GS1 Denmark
Vesterbrogade 149
1620 København V
Danmark
CVR nummer: DK10629845
P nummer: 1000109004
33
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047