23948sdkhjf
Del siden

Tecsys A/S

Tecsys A/S leverer software og hardware til flere brancher.

Vores standardsoftwareprodukter er:

WMS (Lagerstyring):
Tecsys WMS7 er et standardprogram, der består af et antal moduler til lagerstyring, som vi tilpasser den enkelte virksomhed. Det betyder, at WMS7 er lige så populært hos virksomheder med få medarbejdere, som hos de store lagerhoteller med mere end 250 samtidige brugere. Løsningen sammensætter vi ud fra designkriterierne, som vi har klarlagt i en grundig foranalyse i tæt samarbejde med dig som kunde.

TMS (Transportstyring):
Du har hele tiden overblikket over dine vogne, og kan dokumentere alt fra rettidig og korrekt levering hos kunden til udlånt returemballage. Systemet er modulært opbygget, så du får et transportsystem med præcis de funktioner, der er relevante for din virksomhed. Samtidig har du mulighed for at få skræddersyet interface og funktioner til jeres behov.

LPS (Etiketudprint):
Kort sagt er Label Print Server bindeleddet mellem varedata og etiketprintere. Løsningen sørger for at berige etiketterne med den korrekte data og de nyeste grafikfiler. Det er enkelt at udskifte faresymboler eller varemærker, og muliggør landespecifikke eller kundespecifikke etiketter.

PM5 (Vedligehold):
PM5 er et effektivt program til forebyggende vedligehold af maskiner, bygninger, kørende materiel, håndværktøj mm. Virksomheder som: Schneider Electric (LK), Scandinavian Brake System, Danfoss, K-salat, Tican og Kamstrup anvender PM5.

Tecsys er Canadisk ejet og beskæftiger omkring 480 mennesker globalt. I Danmark er der 50 medarbejdere og kontorer i Glostrup og Århus (Hinnerup).

Tecsys A/S
Stationsparken 25
2600 Glostrup
Danmark
CVR nummer: DK18195496
P nummer: 1001450996
50
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047