23948sdkhjf
Del siden

Scanvaegt Systems A/S

Scanvaegt Systems A/S er leverandør af high-tech koncepter til både detail-sektoren og industrien.

Til detail-sektoren leverer vi et bredt program, der omfatter butiksvægte, prismærkningsudstyr, kontanthåndteringssystemer, pakkemaskiner og returpantsystemer samt IT-systemer og etiketter.

Vi har egen serviceorganisation, egne udviklingsafdelinger og egen kursusvirksomhed, hvilket gør os istand til hurtigt, målrettet og fleksibelt at tilpasse både produkt-udvikling og service-ydelser til såvel vore kunders individuelle behov som til hastigt skiftende krav og direktiver fra myndigheder.

Service - stor ekspertise
Med en Scanvaegt service-aftale er du sikret effektiv og højt kvalificeret eksperthjælp. Vores udvidede service- og kalibreringsnetværk med flere end 70 dedikerede service-teknikere og prøvemestre har et indgående kendskab til kunderne og opgaverne - det gør os istand til at bidrage til driftsikre operationer og fortsat optimering af produktions- processen hos vore kunder.

Vore serviceprodukter tilpasses den enkelte virksomheds situation og omfatter bl.a. vedligeholdelsesaftaler, on-site reparationer, kalibreringsaftaler, reservedele, hotline support, uddannelse og software service.

Scanvaegt Systems A/S
Stærmosegårdsvej 2
5230 Odense M
Danmark
CVR nummer: DK34113416
P nummer: 1003041510
220
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.073