23948sdkhjf

NETS Denmark A/S

Nets er Nordens førende betalingsleverandør.  Vi håndterer milliarder af transaktioner årligt og er blandt de bedste betalingsprocessorer i Europa. Vi har fokus på at gøre det endnu nemmere og mere intuitivt for vores kunder at håndtere digitale betalinger og relaterede tjenester.

Vores betalingsløsninger sætter vores kunder i stand til at tage imod betalinger når som helst og hvor som helst. Vores løsninger omfatter både betaling i butik, betaling online og omnichannel. Derudover tilbyder vi tilknyttede services, der kan give dig værdifuld viden omkring din forretning og dine kunder.

Uanset om din forretning er stor eller lille, lokal eller international, så tilbyder vi kundeorienterede betalingsløsninger, der er lette at bruge. Og hvis din forretning vokser eller ændrer sig på anden vis, så kan vi tilpasse løsningen efter dine behov.

Betalinger har ligget i vores DNA i mere end fire årtier. Det gør, at vores dedikerede kundeservice, der har kundetilfredshed som deres højeste prioritet, kan hjælpe dig med ekspertviden så vel som support 24/7..

 

Fakta om NETS Denmark A/S

Adresse
NETS Denmark A/S
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 89 88 09 43

CVR nummer: DK20016175

P nummer: 1025077535

Kontaktpersoner

Tanja Oda Sørensen
Stilling: Marketing Manager

Send til en kollega

0.111