23948sdkhjf

RELEX Solutions ApS

RELEX Solutions er en førende leverandør af banebrydende optimeringssoftware til detailbranchen. Vores løsninger er skabt til Living Retail-alderen, hvor forandring er den eneste konstante faktor. Vi hjælper detailhandlere med hurtigere at tilpasse sig enhver fremtid.

Vores cloud-native Living Retail Platform leverer pragmatisk AI på tværs af alle detailfunktioner og i detailskala. Undervejs udrydder vi siloer, stivhed og ineffektivitet. Vi tilbyder en hurtigere vej til værdi, der bygger på et fundament af radikalt forbedret efterspørgselsprognose og optimering af forsyningskæden. Vores kunder udnytter denne forbedrede gennemsigtighed i forsyningskæden til at opnå eksponentielle fordele: Optimering af deres plads-, allokerings-, arbejdsstyrke-, promotion- og markdownstrategier alt sammen foregår inden for vores samlede platform.

I dag er RELEX en virksomhed i hypervækst, med over 250 kunder, der elsker os – spørg hvem som helst om deres ærlige og uafhængige mening om vores team og løsninger. RELEX nyder tilliden fra bl.a. førende varemærker – Coop Danmark, Matas, nemlig.com, Circle K og AutoZone, og har kontorer i Nordamerika, Europa og Asien og Stillehavsområdet.

Fakta om RELEX Solutions ApS

Adresse
RELEX Solutions ApS
Sankt Gertruds Stræde 5 1
1129 København K
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 23 66 18 82

CVR nummer: DK37457825

P nummer: 1021163585

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Sarah Godet

Søren Gram Christensen
Stilling: Country manager
Direkte telefon: +45 23 66 18 82

Send til en kollega

0.125