
DTU Fødevareinstituttet forsker i og formidler gennem rådgivning, innovation og undervisning bæredygtige og værdiskabende løsninger inden for fødevarer og sundhed til gavn for samfundet.
Forskning i centrum til gavn for samfund og erhverv. DTU Fødevareinstituttet:
- Løser gennem forskning nogle af de største samfundsudfordringer, verden står overfor
- Leverer forskningsbaseret rådgivning på højeste niveau til nationale og internationale myndigheder og virksomheder
- Udmønter instituttets forskningsresultater i innovation – værdiskabende løsninger til erhverv og myndigheder
- Underviser på alle niveauer studerende til erhverv, myndigheder og forskning indenfor fødevareteknologi, fødevaresikkerhed og ernæring.
DTU Fødevareinstituttet står for en stor del af den forskningsbaserede rådgivning inden for ernæring, fødevarekvalitet, fødevaresikkerhed samt miljø & sundhed i Danmark. DTU Fødevareinstituttet rådgiver især Fødevarestyrelsen og Miljøstyrelsen.
Vi tilbyder endvidere efteruddannelse inden for fødevareområdet; bl.a. en fleksibel master- eller diplomuddannelse, ligesom vi også har en række gratis online kurser.
Bliv klogere på vores efteruddannelser.