23948sdkhjf
Del siden

Multivac A/S

MULTIVAC er den førende og mest innovative producent af pakkemaskiner, så MULTIVAC er det naturlige valg, når der skal vælges nye, spændende emballager til fødevarer, medicinal-, konsument- og industriprodukter. Mange års erfaring, lokal tilstedeværelse med rådgivning, salg og professionel service er med til at sikre investeringen på længere sigt. Automatisering af slice- og pakkeprocesser med eget udstyr til sikring af tæthed og data på færdige emballager er en udvikling, som MULTIVAC har valgt at fokusere på med skræddersyede håndteringsløsninger med robotter til eksempelvis ilægning i pakkemaskinen og kartonnering; således tilbyder MULTIVAC komplette løsninger.

En effektiv produktionsproces reducerer omkostningerne, der giver virksomheden en klar markedsfordel. Derfor har innovation og avanceret teknologi høj prioritet, så vi kan levere emballagesystemer, der lever op til markedsbehovet.

MULTIVAC har gennem mange år været etableret med et datterselskab i Danmark. MULTIVACs filosofi er at være lokal med salg, service og reservedelsforsyning.

MULTIVAC A/S med domicil i Vejle repræsenterer produkter fra MULTIVAC, MULTIVAC Marking & Inspection, BIZERBA, TIPPER TIE, KOLBE, REX, KERRES, RÜHLE, TALSA,  Unifiller og TVI. Endvidere samarbejder vi med flere førende folieproducenter.

Vi dækker fra start til slut i produktionsprocessen, uanset om kunden er en stor eller mindre producent.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364
45

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031