23948sdkhjf

Multivac A/S

MULTIVAC er den førende og mest innovative producent af pakkemaskiner, så MULTIVAC er det naturlige valg, når der skal vælges nye, spændende emballager til fødevarer, medicinal-, konsument- og industriprodukter. Mange års erfaring, lokal tilstedeværelse med rådgivning, salg og professionel service er med til at sikre investeringen på længere sigt. Automatisering af slice- og pakkeprocesser med eget udstyr til sikring af tæthed og data på færdige emballager er en udvikling, som MULTIVAC har valgt at fokusere på med skræddersyede håndteringsløsninger med robotter til eksempelvis ilægning i pakkemaskinen og kartonnering; således tilbyder MULTIVAC komplette løsninger.

En effektiv produktionsproces reducerer omkostningerne, der giver virksomheden en klar markedsfordel. Derfor har innovation og avanceret teknologi høj prioritet, så vi kan levere emballagesystemer, der lever op til markedsbehovet.

MULTIVAC har gennem mange år været etableret med et datterselskab i Danmark. MULTIVACs filosofi er at være lokal med salg, service og reservedelsforsyning.

MULTIVAC A/S med domicil i Vejle repræsenterer produkter fra MULTIVAC, MULTIVAC Marking & Inspection, BIZERBA, TIPPER TIE, KOLBE, REX, KERRES, RÜHLE, TALSA,  Unifiller og TVI. Endvidere samarbejder vi med flere førende folieproducenter.

Vi dækker fra start til slut i produktionsprocessen, uanset om kunden er en stor eller mindre producent.

Se alleNyheder

Fakta om Multivac A/S

Adresse
Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 75853422

CVR nummer: DK11560431

P nummer: 1000256364

Ansatte: 45

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jette Bjerrehus
Direkte telefon: +45 41271990

Karsten Nissen
Afdeling: Projektafdeling
Stilling: Leder skandinavisk projektafdeling

Lise Hvid

Margit Rosendal
Afdeling: Direktion
Stilling: Personal Assistant
Direkte telefon: +45 76907826

Niels E. Hansen

Send til en kollega

0.487