23948sdkhjf

Køb ekstra tid

Tilbydes
Udløber
14. december 2019

Hvem ville ikke gerne have et par ekstra timer i døgnet? Det kan du rent faktisk få, hvis du lader kdmarketingsupport klare markedsføringen af din virksomhed.

Gør det, du gør bedst
kdmarketingsupport er den ekstra hånd, som du mangler, når tiden går for stærkt og f.eks. marketingopgaver bliver nedprioritereret. Ved at indgå et fast samarbejde med kdmarketingsupport kan din virksomhed koncentrere sig om det I gør bedst - kerneforretningen og lad os gøre, hvad vi gør bedst - marketing.

Så enkelt er det
Det er enkelt at indgå et samarbejde med kdmarketingsupport, da det kun “kræves”, at du vil bruge tid på opstarts og statusmøder undervejs. Ellers foregår det rent praktisk sådan, at vi laver et forslag til en marketingstrategi for din virksomhed, ud fra de behov, din virksomhed har, og afhængig af de ressourcer din virksomhed ønsker at bruge. Vi varetager alt fra strategi til implementeringen af de konkrete opgaver og opdaterer dig løbende ved statusmøder om tiltag og resultater herfra.

Hvad får du ud af det?
- En struktureret marketingindsats giver øget omsætning
- Vi gør kommunikationen mere kundeorienteret, så kunden kan se værdien af dine produkter
- Du vil få ekstra tid til at udvikle din kerneforretning
- Vi er specialister inden for marketing og er derfor opdateret om alle de nye tendenser og hvilke marketingmetoder der virker
- Markedsføring bliver en variabel omkostning i stedet for fast omkostning

Læs her hvad vores nuværende kunder får ud af samarbejdet med kdmarketingsupport.

Ring og vi kan hjælpe
Ring eller skriv til os, og vi vil finde den løsning, som passer bedst til din virksomhed. Tlf. 20 78 20 40 - info@kdmarketingsupport.dk Læs mere om vores ydelser her.
Udbyder
kd marketing support
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark

Karina Davids
Telefon: +45 20782040


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.134