23948sdkhjf

Siger du nej til gratis omtale og flere kunder?

Tilbydes
Udløber
14. december 2019

Pressemeddelelser er i manges øjne spild af tid. “Journalisterne modtager tonsvis dagligt, så hvordan kan min lille virksomhed vække interesse?”, spørger de. Men det kan den. Bruger du ikke allerede pressemeddelelser i din markedsføring, er det på tide at komme i gang.

I kdmarketingsupport har vi stor erfaring i at skrive pressemeddelelser til jern- og metalindustrien, og vi ved, at effektive pressemeddelelser baner vejen til nye kunder. Det giver troværdighed, når medierne skriver om din virksomhed eller dine produkter, og kunderne har ikke paraderne oppe på samme måde, som når du forsøger at sælge dig selv via en annonce.

Din virksomhed har OGSÅ gode historier
Vi hører ofte, når vi er ude hos vores kunder, at de ikke tror, deres virksomhed er stor eller interessant nok til at få opmærksomhed i medierne. Men det er den. Det handler blot om at spotte historierne og vinkle dem på en måde, så journalisterne ser nyhedsværdien i dem. En god historie kan for eksempel handle om noget, der er:

  • Aktuelt: Har din virksomhed fået nyt domicil, oplever du fremgang eller arbejder du med et spændende projekt?
  • Sensationelt: Revolutionerer din virksomhed noget inden for branchen, eller gør du noget ekstraordinært for samfundet?
  • Relevant: Oplever din virksomhed problemer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, tager din virksomhed socialt ansvar i forhold til miljøet eller ansættelser under særlige vilkår?

Din virksomhed har allerede de gode historier, men hvordan slipper du gennem nåleøjet og får journalisterne til at bringe dem?

Få gratis omtale og flere kunder
Vores mangeårige arbejde inden for metal- og jernindustrien har givet os et indgående kendskab til, hvordan vi bedst vinkler din virksomheds historier, så journalisterne bringer dem. Vil du tage hånd om din markedsføring og se resultater med effektive pressemeddelelser, så kontakt os uforpligtende på 20 78 20 40 eller kd@kdmarketingsupport.dk.

Eller se her, hvem vi tidligere har udsendt pressemeddelelser for
Udbyder
kd marketing support
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark

Karina Davids
Telefon: +45 20782040


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.107