23948sdkhjf

Eftersyn & vedligeholdelse af kraner og taljer

Tilbydes
Udløber
22. januar 2025

Smidig og pålidelig. For at sikre dit udstyr leverer maksimal ydeevne


Med vores skræddersyede løsninger til eftersyn og vedligeholdelse, hjælper vi dig med at sikre, at dit udstyr giver den ydelse, du har brug for: regelmæssig og pålidelig ydelse for optimal tilgængelighed og et højt sikkerhedsniveau for ejere og operatører. Vi arbejder kun med kvalificerede specialister, der har et væld af erfaringer - og som ikke blot kender vores egne produkter. Vi tilbyder eftersyn og vedligeholdelse af kraner, lifte, anhugningsgrej eller andet lignende udstyr fra Demag eller ethvert andet mærke.

Vedligeholdelse og eftersyn udføres i henhold til vores specifikationer, som er baseret på lokale gældende bestemmelser.

Forebyg fejlfunktioner
Normal brug af udstyr vil resultere i slid af komponenter, der kan forårsage funktionsfejl. Vi kan udføre inspektioner af dit udstyr for at forhindre eventuelle funktionsfejl så tidligt som muligt - for at gøre det muligt for skader eller slitage at blive identificeret og elimineret i god tid.

Planlagt vedligehold

Ud over eftersyn, skal udstyret vedligeholdes regelmæssigt og på passende vis af uddannet personale i overensstemmelse med de fastsatte frister, og de skal kontrolleres i henhold til deres vedligeholdelsesplan. Vi kan også tage os af det for dig. Sliddele udskiftes i god tid,  olie og fedt genpåfyldes - for at sikre at alt forløber glat og som en selvfølge bruger vi kun originale reservedele.

Kort reaktionstid
Takket være den store dækning, som vores netværk af dygtige service-teams, kan vi hurtigt nå din virksomhed - for regelmæssige eftersyn og også i en nødsituation.

Deadline management
Inden for rammerne af vores serviceaftaler, kan vi hjælpe dig til at opfylde de fastsatte frister. Vi vil kontakte dig for at bekræfte en aftale for næste kontrol deadline.

Kontakt os her
Udbyder
Demag Cranes

Demag Cranes
Baldersbuen 37
2640 Hedehusene
Danmark

John Holst Eggers
Telefon: +45 40531306
Fax: +45 44828402

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.145