23948sdkhjf

Lyden i restauranter kan nemt og effektivt optimeres

Tilbydes
Udløber
23. marts 2023

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?
Skal Ecophon hjælpe dig med at skabe et optimalt lydmiljø?

93%1) er enige i, at lydkomforten er lige så vigtig som mad og god service, når man besøger en restaurant/café.

Lyden i restauranter kan nemt og effektivt optimeres, uden at gå på kompromis med restaurantens identitet eller visuelle udtryk. At inddrage akustikken i restauranternes design er der adskillige gode grunde til, men i bund og grund handler det om at skabe den perfekte atmosfære for gæsterne og her spiller god lyd og design en vigtig rolle.

Skaber du en god restaurantoplevelse? Se hvordan andre restauratører har optimeret akustikken

En ny spændende akustikløsning til restauranten kunne med fordel være Ecophon Focus Ez, (vist på billedet) som er en akustikplade med en ny patenteret kantsystem. Med den nye Focus Ez kan man vise synlige kanter og derved fx fremhæve retningen i et lokale eller skabe særlige mønstre, der understreger det ønskede visuelle udtryk. Systemet er nemt og fleksibelt at arbejde med. Pladerne kan sættes op i skinnesystemet på forskellige måder alt efter, hvilket udtryk, man ønsker på loftet. 

Se hvilke løsninger der kunne være en mulighed for dig

Har du ikke muligheden for at montere et heldækkende akustikloft, kan vægabsorbenter være et rigtig godt alternativ. Med Ecophons Akusto vægabsorbenter har man foruden en effektiv akustikløsning også muligheden for at forstærke restaurantens visuelle udtryk. En vifte af farver og forskellige teksturerede overflader sikrer, at Ecophon Akusto er egnet til en række anvendelsesområder.

Læs mere om vægabsorbenter her

 

 

1) Kilde: HRF, Sverige (Organisation for personer med høretab)
Udbyder
Saint-Gobain Ecophon A/S

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark

Telefon: +45 36770909

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.126