23948sdkhjf

Optimering af kundeflow og mere tilfredse kunder

Tilbydes
Udløber
29. september 2025

Vi kender det alle...

Vi har travlt, står i kø i butikken og vil gerne videre "i teksten". Du vurdere situationen og holder nøje øje med at ingen springer køen over foran dig. Du bliver mere og mere irriteret over madammen foran én fjumre rundt og bruger oceaner af din tid. Så irriteret at den "sure smiley knap" får "en på hatten" ud af butikken.

Vi kender også situationen, hvor du tager et nummer og straks ser hvor mange der står foran. Du vurdere, bliver jeg stående eller "oser" jeg lige lidt rundt og kikker på varerne indtil det er min tur. Køoplevelsen føles betydelig kortere og for det er ikke er løgn har du nok købt det ekstra, du ikke havde planlagt.

CTcoin  A/S tilbyder "state-of-the-art" kø nummersystemer til ethvert behov, kundeflow, butiks lay-out og økonomi. Produceret i Skandinavien og i stringent minimalistisk design, er CTcoins kø nummersystem tilpasset danske butiksmiljøer. Ud over at opnå mere tilfredse kunder og mersalg giver et kø nummersystem et væld af informationer om kundeflow således at bl.a. bemandingen kan optimeres i spidsbelastingsperioderne. 

Kontakt Jack Olsen, telefon; 21255606 - email; jao@ctcoin.com eller Sten Jørgensen, telefon; 63127540 - email; stj@ctcoin.com for  helt uforbindtligt, at få analyseret om din virksomhed med fordel kan gøre brug af et kø nummersystem.
Udbyder
CTcoin  Danmark A/S

CTcoin Danmark A/S
Holkebjergvej 138
5250 Odense SV
Danmark

Telefon: +45 63127540


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14