23948sdkhjf

Effektiv polering af alle typer metaller

Tilbydes
Udløber
23. oktober 2026

Polering giver et flot look

Hos Gladsaxe Metalsliberi tilbyder vi effektiv polering af alle typer metaller. Vi polerer alle emner, der har brug for en et nyt look, som ser godt ud. Vores primære kundekreds er industrivirksomheder i Søborg og Slangerup, som efterspørger vores unikke services inden for polering. Det giver en skinnende blank overflade - uanset hvilket metal, der er tale om.

​Vi udfører det på følgende materialer:

  • ​Jern
  • Rustfrit stål
  • Kobber
  • Messing
  • Aluminium

Har du nogle emner, der trænger til en kyndig hånd, har vi de rette værktøjer til at polere dem, så de ser fine og nye ud igen. Kontakt os, hvis du har en opgave - uanset om den er stor eller lille.

Metaller ser pænest ud, hvis de er nypoleret. De skinner og har et flot look, som kan forsvinde ved berøring. Vi hjælper også private, som har nogle særlige produkter eller emner, man ønsker at få poleret op, så det får den velkendte, blanke overflade igen. En polering kan udføres på alle typer metaller, så hold dig ikke tilbage, hvis du har noget, der trænger til en kærlig hånd.Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, der vi lever af glade og tilfredse kunder.
God service er en forankret del af vores DNA, og derfor er vi altid imødekommende og vil hjælpe dig efter bedste evne.

​Rådgivning om vedligeholdelse
​Det kan være svært at holde bestemte typer metaller pæne og rene. Fedtede fingre sætter aftryk, og de bør poleres væk for at få det optimale resultat. Vi rådgiver om polering, samt hvordan du efterfølgende vedligeholder dine emner, så kom til os, hvis du ønsker en fagmand til at hjælpe dig.

​Ring til os for at få et godt tilbud på telefon 39 56 45 43, hvor du også kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
Udbyder
Gladsaxe Metalsliberi ApS

Gladsaxe Metalsliberi ApS
Sydmarken 31A
2860 Søborg
Danmark

Stig Hoppe
Telefon: +45 39564543

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.203