23948sdkhjf

Få en bedre elpris med en energiforsikring

Tilbydes
Udløber
1. januar 2020

European Energy Insurance tilbyder energiforsikring til virksomheders el-aftale, der sikrer jer mod prisstigninger på elmarkedet, hvor I samtidig tager del i prisfald – I får derfor med en energiforsikring garanteret en bedre elpris.

Hvad tilbyder vi?
Som et helt nyt tiltag på det danske energimarked tilbyder European Energy Insurance energiforsikring til virksomheders el-aftale, der sikrer, at I får en bedre elpris. Vores to forskellige forsikringsprodukter, SPOT/MAX og FASTPRIS/FLEX, er et oplagt valg, hvis I ønsker en gennemsigtig el-aftale, der kan give jer store besparelser.
 
SPOT/MAX
- SPOT/MAX er et forsikringsprodukt, der giver din virksomhed en fleksibel el-aftale, hvor I gennem en MAX-pris er sikret mod prisstigninger på elmarkedet.
- Forsikringsproduktet giver jer den reelle markedspris, hvor I er garanteret en gevinst ved et prisfald på markedet.
- SPOT/MAX er produktvalget til virksomheder, der i den nærmeste fremtid skal forny deres el-aftale og ønsker fleksibilitet og økonomisk sikring.
 
FASTPRIS/FLEX
- FASTPRIS/FLEX er et forsikringsprodukt, der giver din virksomhed en el-aftale, hvor I er sikret ved et prisfald på elmarkedet set ud fra jeres tegnet fastpris.
- Forsikringsproduktet skaber sikkerhed mod at betale overpriser og giver jer samtidig en garanteret økonomisk gevinst, hvis markedsprisen bliver lavere end jeres fastpris.
- FASTPRIS/FLEX er til dig og din virksomhed, der har betalt overpris gennem jeres fastpris-aftale og ikke ønsker at spekulere mere omkring fremtidens elpris.
 
Meget mere end en energiforsikring
European Energy Insurance agerer som din virksomheds sparringspartner, der gør det nemt at håndtere jeres el-indkøb. Gennem vores energiforsikring får I:
 
                      – Besparelse på el-indkøbene.
                      – Afdækning af den samlede el-udgift.
                      – Uafhængig rådgivning.
                      – En sparringspartner med fokus på jeres behov.
                      – Ekspertviden indenfor elmarkedet.
 
Har dig og din virksomhed den rigtige elpris? Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe på +45 96 82 82 81 eller info@euroei.com.
Udbyder
European Energy Insurance ApS
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark

Jan Carøe Lange
Telefon: +45 50 36 96 36


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.11