23948sdkhjf

Olet Industrigummi A/S har over 70 års erfaring i tekniske gummiemner

Tilbydes
Udløber
1. november 2022

Olet Industrigummi A/S er en familieejet virksomhed

og vores produktion foregår i Vejen - midt mellem Esbjerg og Kolding. Det gør at kan vi hurtig hjælpe med hasteopgaver, når kunderne skal have projekterne og en stram tidsplan til at falde på plads.

Hos Olet Industrigummi får du rådgivning på specialistniveau - både omkring de unikke egenskaber som gummi har, der gør at de færdige gummiemner kan opfylde flere krav samtidig - bl.a. tætning, dæmpning, slidstyrke, temperatur- og kemikaliebestandighed. Desuden har vi  flere forskellige fremstillingsmetoder, så vi kan vælge den mest optimale til netop kundens produkt.

På vores adresse i Vejen har vi en specialiseret og fleksibel produktion af

kundespecifikke formstøbte gummiemne

som der er mulighed for at komme på besøg og derved få mere forståelse for fremstilling af gummiemner, som kan give nye ideér til hvad gummiemner kan bruges til.

Vi har en egenproduktion af gummiskær til sneplove og afspærringsballoner til rørledninger.

I mere end 70 år har vi leveret gummiemner til mange forskellige brancher, så som f.eks. landbrug-, elektronik-, maskin-, design- og fødevareindustrien samt offshore og vedvarende energi.

Kontakt os

hvis I mangler råd og vejledning i designfasen af et nyt gummiemne og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på produktion af emnet.
Udbyder
Olet Industrigummi A/S

Olet Industrigummi A/S
Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark

Dorthe Frederiksen
Telefon: +45 76963084

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.144