23948sdkhjf

Fødevareindustriens hygiejnespecialister er KEN HYGIENE SYSTEMS

Tilbydes
Udløber
6. november 2025

KEN HYGIENE SYSTEMS leverer gennemprøvede vaskeløsninger til rengøring af kritisk udstyr. Vores løsninger omfatter alt det, der skal til for at sikre effektiv installation og drift – nemlig rådgivning, maskiner, dokumentation og service.

Kundernes behov er udgangspunktet for vores løsninger. Vi arbejder åbent og tillidsfuldt med vores kunder, så de kan træffe oplyste valg og implementere de bedste løsninger. 

Kvalitet i alle detaljer 

Vi har udviklet hygiejneløsninger til fødevareindustrien gennem mange år. Det har givet os dyb indsigt i sektorens krav og vilkår, således at vi kan løse udfordringer på alle niveauer.

 • Vi kender standarderne
  Vores vaskespecialister har et indgående kendskab til alle normer og standarder, der gælder på hygiejneområdet i fødevareindustrien. Og I kan være sikre på, at jeres løsning vil overholde alle relevante krav. Desuden matcher vi naturligvis altid jeres GMP-standarder og de ønsker, I ellers måtte have.
 • Fra øverste hylde
  Alle materialer og vaske-/desinfektionsprocesser er af bedste kvalitet, og vi har gjort os umage med at udtænke en nem og ergonomisk korrekt betjening for brugerne.
 • Vi udfører det vigtige selv
  Alle løsninger bliver udviklet og samlet på egen fabrik i Danmark. Det giver os fuld kontrol over kvaliteten og gør det samtidig muligt at sikre fuld dokumentation af produkter og processer.
 • Miljøhensyn er også kvalitet
  Hvor lidt vand, kemi og energi skal der til for at sikre optimal renhed? Med det spørgsmål udfordrer vi os selv igen og igen. Vi optimerer løbende vaskeprocesserne for at reducere ressourceforbruget til glæde for kunder, der ønsker at nedsætte miljøbelastningen.

Du kan se mere om de forskellige løsninger her


 
Udbyder
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S
Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark

Telefon: +45 62631091
Fax: +45 62631607

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125