23948sdkhjf

Transport Management System

Tilbydes
Udløber
2. juni 2022

PCSYS TMS er dit skræddersyede Transport Management System. Du og dine kunder har realtidsoverblik over hvor langt varerne er på ruten, og kan dokumentere alt fra rettidig og korrekt levering hos kunden til udlånt returemballage. Dette sker ved hjælp af gps data og billeddokumentation, hvis chaufføren ved levering skal tage billeder af varernes stand og placering. 

Transport Management Systemet er software som er modulært opbygget, så du får et transportsystem med præcis de funktioner, der er relevante for din virksomhed. Samtidig har du mulighed for at få skræddersyet interface og funktioner til jeres behov. Vi har udviklet PCSYS TMS ud fra de erfaringer, vi har fået fra vores kunder i transportbranchen. Der bliver løbende videreudviklet på systemet, når der opstår ønsker om nye moduler.

Vi leverer desuden mobile scannere, terminaler og printere, så du kan få en fuld løsning til dit transportbehov fra samme leverandør. Ønsker du en serviceaftale, sørger vi for at både software og hardware er driftstabilt.
Udbyder
Tecsys A/S

Tecsys A/S
Stationsparken 25
2600 Glostrup
Danmark

Natalia Tjelum Henriks
Telefon: +45 88335704


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.133