23948sdkhjf

Opnå effektiv og hurtig udtørring af lokaler- og haller

Tilbydes
Udløber
13. februar 2021

Kom hurtigt i gang med produktionen igen efter endt rengøring – få besøg af én af vores rådgivere til en uforpligtende snak om jeres situation og behov.

Effektiv udtørring af produktionslokaler og -haller efter rengøring er vigtigt - og i flere tilfælde lovpligtigt. Særligt fødevareproduktioner som mejerier og slagterier kan opleve det som udfordrende at få udtørret hurtigt inden næste produktionscyklus.

Mange virksomheder benytter sig i dag af samme varme og samme høje temperaturer over alt i produktionslokaler- og haller, når der skal udtørres hurtigt. Men det er en ineffektiv og dyr metode. Den bedste løsning er at undersøge, hvordan de forskellige dele af et produktionslokale tørrer og lokalisere de dele, der tørrer sidst.

På baggrund af grundige målinger og analyser gør vi det muligt for kunder at optimere tørretiden efter rengøring, så det sker hurtigt, ordentligt og økonomisk fornuftigt. Ved at undersøge produktionslokalerne og -hallerne, kan vi lokalisere præcis de steder, der tørre sidst.

En af vores metoder er blandt andet at sætte kameraer op i produktionslokaler- og haller for på den måde at finde frem til hvilke dele, der tørrer først og sidst. På den måde gør vi det muligt for vores kunder at få den mest effektive udtørring, så de hurtigere kan genoptage deres produktion.

UDBYTTE SOM KUNDE:

  • Få fokuseret udtørring, der kan reducere energiforbruget
  • Opnå mere stabil og effektiv drift
  • Øg driftstiden
  • Styrk driftsøkonomien

Læs om vores samarbejde med flere store danske fødevarevirksomheder. 
Udbyder
Energysolution A/S
True Møllevej 1
8381 Tilst
Danmark

Frank Meldgaard Christensen
Telefon: +45 52506667

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.144