23948sdkhjf

Genanvendelse af plast

Tilbydes
Udløber
21. april 2025

EU har sat et mål om 50% genanvendelse af plastemballage i 2025. Den Norske Forhandlermiljøfond går videre og ønsker at hjælpe med at nå, at 50% af alt plastaffald genanvendes. Norner og Mepex har fået i opgave at forberede vidensgrundlaget for, hvordan man kan nå dette ambitiøse mål.

- Vi ser frem til at gøre det muligt for plastindustrien at være i forkant med at imødekomme fremtidige krav fra slutbrugere og lokalsamfund,

siger Thor Kamfjord, direktør for bæredygtig udvikling i Norner.

Ved udarbejdelsen af ​​vidensgrundlaget vil det være vigtigt at:

  • evaluere relevante teknologier.
  • finde løsninger, så genanvendt materiale kan bruges til at producere nye produkter.
  • Sørg for, at genanvendt plastik opfylder produktkravene for kvalitet og holdbarhed.
  • foreslå en national infrastruktur til håndtering af plastaffald.

Norner og Mepex vil samarbejde med plastindustrien og slutbrugere, der ønsker at bruge genanvendt plast i deres produkter.

- Vi har længe været ivrige efter at komme videre og udvikle innovative løsninger. Eksempler findes allerede. Nu har vi muligheden for at samle virksomheder, opskalere og demonstrere, at hvis du kan drømme det - kan du gøre det, siger Ole Jan Myhre, emballagekonsulent og marketingchef hos Norner.

Derudover siger administrerende direktør Kjetil Larsen, at

Norner for nylig tiltrådte den europæiske plastpagt.

Dette projekt er et af mange eksempler, hvor vi arbejder med værdikæden for plast for at stimulere udviklingen af ​​innovative løsninger og udveksle bedste praksis for at fremskynde overgangen til en cirkulær plastøkonomi i Europa. Samarbejdet med den Norske Forhandlermiljøfond gør det muligt at få mere fart - og det er præcis, hvad branchen har brug for.
Udbyder
Norner AS

Norner AS
Dokkvegen 20
3920 Porsgrunn
Norge

Ole Jan Myhre

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172