23948sdkhjf

NCC Asfalt - Overfladebelægning - En stensikker løsning til dine veje og stier

Tilbydes
Udløber
13. oktober 2021

Metoden bag overfladebelægninger
Vores mange års erfaring betyder, at vi med stor sikkerhed kan fastlægge og udlægge den helt rigtige mængde bindemid­del og sten. På den måde sikrer vi et minimalt forbrug af sten- materialer og dermed en attraktiv pris.

I tæt samarbejde med vores kunder, planlægger vi entreprisen, så vi sikrer mindst mulig gene for trafikken under udlægning.

Fakta om forløbet
Første trin i overfladebelæg-ningen er en affejning af stræk- ningen og en eventuel opretning. Når fundamentet er i orden, udlægger vi en specialbitumen, der er tilsat klæbeforbedrer. 

Herefter udlægges og kom­primeres stenmaterialet omhyg­geligt ved vibrationstromling med gummihjul – en metode, der sikrer, at samtlige sten får kontakt med bindemidlet og fastholdes. Derved opnår vi en høj slidstyrke og forhindrer overfladevand i at sive ned i belægningen. Det giver dig en holdbar løsning, der forlænger vejens levetid.

Et helt naturligt valg
Hos NCC tager vi ansvar for klima og miljø ved at tænkte i langsigtede, bæredygtige løsninger. Det gør vi blandt andet ved at reducere branchens miljømæssige fodaftryk og ved at gå forrest med udviklingen af miljøvenlige løsninger til de danske veje. Derfor har vi bl.a. udviklet en overfladebehandling, der erstatter miljøskadelige stoffer i bindemidlet med helt almindelig og ufarlig vegetabilsk olie som den rapsolie, der anvendes i køkkenet. Med ind­førelse af det rapsoliebaserede bindemiddel kan vi hvert år undgå, at over 150.000 liter terpentin belaster naturen og de medarbejdere, som dagligt ud­sprøjter bindemidler.

Tommy Mosegård Pedersen
Salgs- og entrepriseleder, OB, overfladebehandling, NCC Industry
+45 21 70 44 65
Udbyder
NCC A/S

NCC A/S
Tobaksvejen 2A
2860 Søborg
Danmark

Pernille Kjøller
Telefon: +45 39103910

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.411