23948sdkhjf

Områdefornyelse-Hartvig Consult

Tilbydes
Udløber
25. februar 2022

HARTVIG CONSULT ER EN ERFAREN OG SOLID RÅDGIVER, DER HJÆLPER DIG MED AT TRÆFFE DEN RETTE BESLUTNING OG FÅ MEST MULIGT UD AF EN FORELIGGENDE OMRÅDEFORNYELSE.
Står I overfor en større renovering af jeres områder, så vil Hartvig Consult være en naturlig rådgiver. Vi har været rådgiver i både små projekter og i flere store projekter ved store boligblokke og har den erfaring, der kan give den rette løsning til glæde for beslutningstagerne og beboerne.

Måske kan den forestående renovering give området et helt nyt løft og udseende. Er mulighederne tilstede, skal man måske ikke kun træffe valg om nye fliser og ny beplantning, men også tænke nye muligheder som multibaner eller nye legepladser. Med de rette løsninger kan beboerne få en områdefornyelse, der giver nyt liv og glæde.

GRUNDIG GENNEMGANG OG ANALYSE
Hartvig Consult laver naturligvis en grundig gennemgang og analyse af området. En vigtig del af vores analyser er tillige, at klargøre, hvorledes den eksisterende afvandingsprofil af arealerne ser ud, efter som korrekt afvanding af arealerne kan give væsentligt forlænget levetid.

De seneste års voldsomme regnvejr og oversvømmelser bør også indtænkes i overvejelserne. Vi har naturligvis stor erfaring indenfor LAR, Lokal Afledning af Regnvand, hvilket blandt andet kan omfatte anlæg af regnvandsbassiner, forsinkelsesbassiner, faskiner, grøfter, vandrender og meget mere.

Det elementære er til stadighed, hvad omkostningen for investeringen udgør pr. år i anlæggets levetid. Hartvig Consult har fokus på, at der er stor grad af bæredygtighed i de valg, som vælges.

Se mere om

områdefornyelse

.
Udbyder
Hartvig Consult ApS

Hartvig Consult ApS
Lykkegårdsvej 15
4000 Roskilde
Danmark

Jan Kaiser
Telefon: +45 4632 5952

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156