23948sdkhjf

Service og support af robotter, cnc maskiner og automationsløsninger

Tilbydes
Udløber
31. december 2019

Gibotech A/S tilbyder professionel og hurtig service og support på robotter, cnc maskiner og styresystemer. Vores serviceafdeling består udelukkende af uddannede robotteknikere og vores softwarengeniører sikrer, at din virksomhed altid får optimal support - og vores teknikere kører ikke igen før dit problem er løst.

En serviceaftale med Gibotech sikrer jer en række fordele. Vigtigst af alt kommer jeres produktionsanlæg til at fungere bedre, så I får færre driftsstop. Vi tilbyder skræddersyede serviceaftaler, men de kan fx indeholde:

  • .Backup af software
  • Reparationer
  • Reservedele
  • Flytning af produktionsanlæg
  • Kurser

OSAI

Gibotech er skandinavisk repræsentant for OSAI. Vi både forhandler OSAIs innovative løsninger og reservedele og tilbyder support og serviceeftersyn på eksisterende OSAIprodukter i Danmark, Norge og Sverige.

Reservedele

Så længe en maskine er i drift, tilbyder vi service og reparationer. Mange Gibotech-maskiner er stadig i drift efter 30 år eller mere. Vi har et stort reservedelslager og det vi ikke har på lager, kan i de fleste tilfælde skaffes fra dag til dag.

Backup

Det er vigtigt, at I har en backup af styringen, hvis der opstår problemer med denne. Gibotech gemmer en sikkerhedskopi af softwaren til samtlige anlæg, vi leverer. Vi hjælper også gerne med at lave en backup af eksisterende software. Dette er en lille investering som hurtigt tjener sig hjem, hvis uheldet er ude.


Kontakt vores serviceafdeling på +4565958262

Gibotech service
Udbyder
GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark

Mikkel Bjerregaard
Telefon: +45 20663514
Fax: +45 65959449


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.108