23948sdkhjf

Cp Sourcing sælger rettigheder til slagsklart rengøringskoncept

Tilbydes
Udløber
15. april 2022

Cp Sourcing ejer et smart, salgsklart rengøringskoncept, som dog har vist sig ikke at passe så godt til virksomhedens setup. Derfor sætter man nu det samlede koncept til salg, og tilbyder samtidig en ny ejer at hjælpe med produktionen.

Konceptet er velegnet til seriesalg til virksomheder, som kan få deres logo påtrykt Clean-IT til enten smartphone eller tablet.

Cp Sourcing har efter en kundes konkurs både rettighederne til produktet, et større varelager, en web-shop og produktionsapparatet. En interesseret køber vil derfor hurtigt kunne komme i gang med at sælge og producere.

Selve produktet består af en trekantet, genopfyldelig sprayflaske med rensevæske til skærme. Flasken passer i et hylster, hvor beklædningen er velegnet til aftørring af skærme. Yderst er der et plastiskhylster, som beskytter beklædningen.

Cp Sourcing har selv forsøgt at sælge produktet, men måtte erkende, at et succesfuldt salg kræver et andet salgssetup, som ikke passer med Cp Sourcings fokus på produktudvikling og produktion.

Derfor sættes hele konceptet nu til salg.

Per Veile kan kontaktes for en uforpligtende snak om mulighederne. Han kan kontaktes per telefon (41106808) eller mail (phv@cp-sourcing.dk).
Udbyder
Cp Sourcing ApS

Cp Sourcing ApS
Højager 2, Durup
7870 Roslev
Danmark

Per H. Veile
Telefon: +45 96761919
Fax: +45 96761920

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125