23948sdkhjf

Contec Coating - Betonoverflader udover det sædvanlige

Tilbydes
Udløber
1. juni 2022

Med Contec Coating kan du nemlig skabe en betonoverflade på eksisterende overflader i absolut højeste kvalitet.  

Vores produkt er baseret på højstyrkebeton som giver en høj slutstyrke, og kan anvendes både inde, ude og i vådrum.    Samtidig tilbyder Contec Coating en høj fleksibilitet, der giver et væld af anvendelsesmuligheder.  

 

Contec Coating er et pulverprodukt baseret på højstyrkebeton, der skaber en tynd betonoverflade på faste overflader både inde, ude og i vådrum. Pulveret er baseret på vores højstyrkebeton, der også i dag anvendes i pengeskabsproduktion, og er derfor af absolut højeste kvalitet. 

Samtidig bliver pulveret produceret på vores adresse i Højbjerg, Århus, hvilket sikrer en høj kontinuerlig kvalitet.

Contec Coating har høj fleksibilitet i dets anvendelsesmuligheder, da det hæfter til stort set alle faste underlag og skaber en slidstærk overflade. Samtidig skal pulveret blot tilføres vand før det er klar til brug. Herved kan man nemt justere konsistensen, så produktet kan påføres med spartel, malerrulle, murersvamp, airbrush osv. Derfor kan produktet anvendes til både gulve, vægge, interiør, lofte, husfacader mm.


Der er rig mulighed for at skabe netop det udtryk man ønsker – om det skal være et med ”flammet” look med masser af spil i farven, eller et mere roligt udtryk er altså op til den enkelte. Samtidig er der mulighed for at indfarve pulveret i den farvetone man ønsker. 

 

Contec Coating forhandles på flere måder til både private, professionelle og virksomheder, der ønsker en løsning med en betonoverflade.

  • I pulverform i både spande og bigbags
  • Færdige interiørelementer
  • Entrepriser og større projekter i samarbejde med professionelle håndværkere

 

Læs mere og find mere inspiration på vores webshop lige

her


Du finder os også på 

LinkedIn

,

Facebook

og

Instagram
Udbyder
Contec Prefab A/S

Contec Prefab A/S
Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark

Emilie Kusk Furbo
Telefon: +45 86280290

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.11