23948sdkhjf

Leverings-service

Tilbydes
Udløber
1. oktober 2029

Effektiv logistik ydes fra centrallager i Kolding og Glostrup. Det betyder høj leveringssikkerhed og stor fleksibilitet for vore kunder.

Plastcoms logistikydelser tager altid udgangspunkt i vores kunders individuelle behov og er derfor altid skræddersyet til den enkelte kunde. Høj leveringssikkerhed og maksimal fleksibilitet er naturligvis fast forankret i vores logistikydelser.

Lager i både øst og vest
Med vores centrallager i Kolding og pakkecentral i Glostrup er vi i stand til at levere sikre og fleksible logistikløsninger med dag-til-dag levering i hele landet.

Fleksible ordninger
Vi leverer alt fra 25 kg til hele paller og siloleveringer, men kan også levere direkte fra producent til din produktion. Sampakning og forsendelse af produkter fra forskellige producenter er ligeledes en del af vores services.

Økonomiske løsninger
Plastcom sikrer endvidere en optimal financiel rådgivning med anvisning af konkrete indkøbsbesparende løsninger, som eksempelvis attraktive konsignations-lagerordninger, der giver maksimal leveringssikkerhed og kosteffektiv afregning.
Udbyder
Plastcom A/S

Plastcom A/S
Møllevej 9T
2990 Nivå
Danmark

Jakob Vesterbæk
Telefon: +45 23464210

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141