23948sdkhjf

VAM udfører dobbelt pipebursting - en metode til udskiftning af gamle rør

Tilbydes
Udløber
21. december 2022

Vi trækker et nyt rør igennem det gamle, som sprænges undervejs. Det er en ideel metode, hvis man gerne vil bevare området over ledningerne såsom træer, veje og belægninger. Vi kan med vores pipebursting udstyr udfører ledninger fra åben udgravning og fra brønd til brønd.

 

Dobbelt pipebursting

Vi kan trække to nye rør igennem et eksisterende rør. Vi kan dermed dobbelt burste – med en diameter op til Ø250 mm pr. rør.

 

Vi bruger hovedsageligt 3 maskiner:

T-87          Trækker 90-500 mm rør – kloakledninger
Maxi-T     Trækker 90-315 mm rør – kloakledninger
T47            Trækker 40-200 mm rør – vandledninger
 

Maxi-T er særligt designet til opgaver i brønde, hvor T-87 er god ved længere træk i åben udgravning. Har I behov for en anden løsning, så finder vi også ud af det sammen.

 

Ingen knæk på stræk

Pipebursting foregår på en så lige strækning som muligt. Det vil sige, at skarpe sving og knæk i eksisterende ledninger ikke kan burstes. Kontakt os hvis du er i tvivl, så ser vi på dine muligheder.

 

Lad os komme med et bud

Kontakt os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud. Prisen for pipebursting vil være afhængig af flere forhold for eksempel længden på strækket, anstillingstid, dimension på røret og om det er en brønd eller en åben udgravning. Vi hjælper dig altid med at finde den bedste løsning til dit projekt.
Udbyder
VAM A/S

VAM A/S
Limevej 5
8963 Auning
Danmark

Telefon: +45 86492300

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125