23948sdkhjf

Opgaver for private kunder

Tilbydes
Udløber
28. marts 2023

Vi udfører også større opgaver for private med professionel rådgiver

Når M.V.Z. udfører hovedentrepriser, tømrer- og snedkeropgaver for private, lægger vi stor vægt på, at opgaven er præcist beskrevet og forventningerne nøje afstemt. Det er derfor et krav at der er en professionel rådgiver med på opgaven.

Hvis ikke vi har en professionel rådgiver med, er det vores erfaring, at risikoen for tvister og utilfredshed er for stor og vi ikke altid kan leve op til vores mission om, at udføre opgaver på et højt fagligt niveau, hvor kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere er tilfredse.

Større opgaver beskrevet af en professionel rådgiver

Har du større opgaver som f.eks. udskiftning af tag eller vinduer, renovering af loft eller gulve – eller noget helt andet, hvor projektet er beskrevet af en arkitekt eller en anden professionel rådgiver, er du altid velkommen til at kontakte os for at få et tilbud.

Ved mindre opgaver, indbrudsskader, justering døre og vinduer etc. – kan vi altid tilbyde at sende en af vores kvalificerede medarbejdere i en servicevogn og udføre arbejdet billigst muligt i regning.

Alle vores servicevogne er udstyret med GPS og har mulighed for timeregistrering og dokumentation. Alle medarbejdere er udstyret med en tablet så vi hurtigt og nemt kan kommunikere med hovedkontoret og bestille produkter.

Læs mere her: 

https://www.mvz.dk/private
Udbyder
Mogens V. Zeltner A/S

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Danmark

Tomas Zeltner
Telefon: +45 44950744

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156