23948sdkhjf

Polymer Compounding

Tilbydes
Udløber
19. maj 2023

POLYMER COMPOUNDERING... FØRSTEKLASSES POLYMERER, POLYMERER AF INDUSTRIEL KVALITET OG POLYMERER AF GENBRUGSMATERIALER
Et stigende økonomisk og miljømæssigt pres har ført til en ændring i den holdning, som samfundet og branchen har til plast, der anvendes til emballage og produktion.

Afhængigt af kravene til delene og deres anvendelse har producenter og slutbrugere nu en række muligheder for at vælge mellem materialer med udgangspunkt i omkostninger og deres miljøpåvirkning (f.eks. indhold af genbrugte materialer).

Resinex tilbyder en lang række tekniske compounds, fra mærkevarebeskyttede råvarer af højeste kvalitet over industrielle compounds og til compounds af genbrugsmaterialer, fra sit moderselskab Ravago, der er Europas største uafhængige producent af compounds med en kapacitet på > 450 kiloton.

Compounds af førsteklasses polymerer er velegnede til særligt vigtige applikationer med store tekniske krav og produceres af førsteklasses polymerer og fyldstoffer med henblik på at opnå de bedste æstetiske og tekniske egenskaber med relativt snævre specifikationstolerancer. Skræddersyede førsteklasses compounds er særligt egnede til præcist at opfylde kravet til plastikdelen.

Compounds af genbrugsmaterialer kan anvendes til produktion af plastikdele med en mindre specifikation, hvor prisen er afgørende. Disse produkter fremstilles på basis af råstoffer af genbrugsplast fra industrien og forbrugerne og har en større tolerance end coumpounds baseret på førsteklasses polymerer.

Compounds i industriel kvalitet bygger bro mellem førsteklasses materialer og genbrugsmaterialer.

De anvendes normalt til krævende, ikke-æstetiske applikationer eller til produktion af emner til generelle formål, der kræver gode mekaniske egenskaber, og hvor æstetikken ikke er så afgørende.
Udbyder
Resinex Danmark A/S

Resinex Danmark A/S
Hellerupvej 17 A
2900 Hellerup
Danmark

Lars Fredsted
Telefon: +45 39629808
Fax: +45 39625085

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141