23948sdkhjf

Produktudvikling - fødevarer

Tilbydes
Udløber
28. juni 2023

Står I med en teknisk udfordring eller ønsker at ramme den helt rigtige smag i produktudviklingen af nye fødevarer eller drikkevarer, kan Teknologisk Institut hjælpe. Vi står klar med et samlet tilbud om adgang til viden om fødevareteknologi, fødevarelaboratorier inklusiv udviklingskøkkenet FoodtureLab, et sensoriklaboratorie samt pilotanlæg indenfor udvalgte applikationer.

Med denne adgang til viden og faciliteter som vores udviklingskøkken FoodtureLab kan din virksomhed udvikle de rigtige produkter på kortest mulig tid. Dette både indenfor nyere trends som plantebaserede produkter, fødevarer med insekter som ingredienser eller nye, innovative koncepter indenfor convenience, sundhed og snacking.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Produktudvikling

  • Opskriftsudvikling: Hvordan sammensætter du dine ingredienser, så du rammer den ønskede smag og tekstur? Hands-on hjælp til udvikling og udvælgelse af prototyper.
  • Nye ingredienser: Hvordan udvikler, udvælger og beskytter du nye ingredienser i din opskrift?
  • Procesudvikling: Hvordan tilpasser du din proces for at ramme de ønskede egenskaber i jeres nye produkt?
  • Holdbarhed: Hvor længe holder fødevaren sin kvalitet i forhold til farve, aroma og tekstur? Og hvordan forbedrer du eventuelt holdbarheden?
  • Receptændringer: Hvordan kvalitetssikrer du ændringer i din recept?
  • Fermentering: Hvordan udnytter du mulighederne indenfor fermentering?

Læs mere her.

Jeg er din kontaktperson
Eva-Marie Lange
Sektionsleder
Fødevareteknologi
+45 72 20 17 14
Send e-mail

 




Udbyder
Teknologisk Institut

Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark

Anne Louise D. Nielsen
Telefon: +45 72202455
Fax: +45 72201019

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125