23948sdkhjf

Sensorik af fødevarer og non-food

Tilbydes
Udløber
28. juni 2023

Smag er et menneskeligt begreb, der kan være svært at analysere med instrumentelle målinger.

Teknologisk Institut kan beskrive, analysere, måle og genkende levnedsmidlers egenskaber ved brug af menneskets sanser.

Dermed kan forskelle og ligheder mellem produkter beskrives og dokumenteres. Samme metoder benyttes til non-food produkter som cremer, tekstiler, cykellygter og personlige plejemidler. Teknologisk Institut anvender professionelle og trænede sensoriske paneler og laboratorierne. Vi udfører test efter ISO standarder og sikre at laboratorierne lever optil anbefalingerne i standarderne.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Projektledelse

  • Produktoptimering af smag og anvendelse
  • Kortlægning af markedets smagsdimensioner
  • Tværkulturel og eksportbaseret produkttilpasning

Læs meget mere her.

Jeg er din kontaktperson
Maja Krogsøe Skou
Konsulent
Fødevareteknologi
+45 72 20 13 45
Send e-mail

 




Udbyder
Teknologisk Institut

Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark

Anne Louise D. Nielsen
Telefon: +45 72202455
Fax: +45 72201019

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.127