23948sdkhjf

Kurser fra Teknologisk Institut

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

Emulsioner i fødevarer – produkt- og procesudvikling

Startdato: Løbende optagelse

Arbejder du med produktudvikling med fedtstoffer og vand, forbedring af holdbarhed og godkendelse af produktkvalitet, så er dette kurset for dig. Lær ...

Krystallisering af fedtstoffer – grundlæggende

Startdato: Løbende optagelse

Lær at kontrollere krystallisering af fedtstoffer og identificere polymorfe-krystaller. Et lettilgængeligt kursus i krystallisering af fedtstoffer. Kr ...

Mikrobiologi for kvalitetsfolk

Startdato: Løbende optagelse

På kurset karakteriseres mikroorganismer (bakterier, skimmel, vira og parasitter), der er relevante for sikkerheden i fødevareproduktion og i forhold ...

Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og -styring

Startdato: Løbende optagelse

Forebyggelse af svindel med fødevarer (food fraud) er et grundvilkår for mange virksomheder i dag. Anerkendte standarder som FSSC 22000, IFS og BRC kr ...

Workshop omkring mærkning af fødevarer

Startdato: Løbende optagelse

Som noget nyt afholder Teknologisk Institut workshops omkring mærkning af fødevarer, hvor deltagerne enten på egen hånd eller i mindre grupper arbejde ...

Mærkning af fødevarer

Startdato: Løbende optagelse

Lovgivningen omkring mærkning af færdigpakkede fødevarer er i konstant bevægelse. Efter et 2-dages kursus i Mærkning af fødevarer bliver du og din vir ...

Næringsdeklaration

Startdato: Løbende optagelse

Næringsdeklaration er med Fødevareinformationsforordningen blevet en obligatorisk del af mærkningen af færdigpakkede fødevarer. Fra 13/12-2016 er over ...

HACCP - Refresher

Startdato: Løbende optagelse

Et kursus for HACCP-teamet, hvor den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standa ...

Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer

Startdato: Løbende optagelse

Vedligehold og forbedring af virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed er væsentlige og nødvendige aktiviteter, der er med til at sikre, at s ...

Audit af HACCP-systemer

Startdato: Løbende optagelse

Audit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed omfatter flere elementer end almindelig audit. Disse elementer trænes gennem audit af e ...

Udvikling af HACCP-systemer

Startdato: Løbende optagelse

Dybtgående teoretisk og praktisk træning i HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed. Kurset er baseret på retningslinierne for HACCP i Codex Al ...

Introduktion til HACCP

Startdato: Løbende optagelse

Virksomheder i fødevarekæden møder krav fra både kunder og myndigheder om at styre fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne. Dette grundlæggende H ...

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om Teknologisk Institut

Adresse
Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 72202000

Fax: +45 72201019

CVR nummer: DK56976116

P nummer: 1002969019

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anne Maria Hansen

Dorte Petersen
Stilling: Seniorkonsulent
Direkte telefon: +45 72203345

Fødevareteknologi Aarhus
Afdeling: Fødevareteknologi
Stilling: Kontorelev
Direkte telefon: +45 72201900

Karin Wiborg
Stilling: Koordinator

Send til en kollega

0.122