23948sdkhjf

MagiCAD på Revit MEP – Opdatering til gældende version

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Du har MagiCAD på Revit MEP og har brugt det i nogle år. Du har nok også været på kursus for nogle år siden. Prøv lige at køre din mus hen over de forskellige kommandoer og se hvor mange af disse du ikke kender værdien af. Dette vil vi råde bod på med dette kursus!

Fælleskommandoerne under MagiCAD Common byder på mange effektivitets- og kvalitets-fremmende funktioner. Du lærer at beherske funktioner som IFC og Merge Parameters. De er uundværlige når først du ser værdien. Søg og erstat, Sheet Manager, Legend Tool, Spreadsheet link til excel regneark og Running Index.

I de fagspecifikke moduler er der ligeledes tilføjet en mængde nye funktioner. Kender du værdien af automatisk tilslutning på sewer connection? Sprinkler Connection, Valve Tool, Production Model Updater, Connection node, Device connection og mulighederne med de mange plugins?

Kurset er en kombination af teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Der vil på kurset blive udleveret kursusmateriale til støtte for undervisningen.

Hovedpunkter:
På kurset vil der blive taget udgangspunkt i et konkret Revit MEP projekt:EffektiviseringHurtigere og bedre styklister

  • Automatisk generering af tegninger
  • Automatisk oprettelse af symbolforklaringer
  • Automatisk eksport i IFC – måske om natten?
  • Find og erstat i modellen automatisk
  • Auto nummerering

Målsætning:
Formålet med dette kursus at du lærer MagiCAD på Revit MEP at kende i hjørnerne og at du får det fulde udbytte af din MagiCAD.

Forudsætninger:
Kendskab til Microsoft Windows, Revit MEP og MagiCAD på Revit MEP.

Videre forløb:

Revit med MagiCAD – Family opbygning

Undervisningsadresse

NTICADcenter A/S - Værløse, Ringsted, Vejle, Århus, Aalborg

Send til en kollega

0.207