Kvalitetslederuddannelsen

I alt DKK 46.000 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Odense Kommune
Periode(r)
3. september 2018

6. december 2018

Kompetencekrav:
Vi anbefaler, at alle deltagere på uddannelsen har en grundlæggende viden om kravene i ISO 9001-standarden. Har du ingen erfaringer med ISO 9001 og kvalitetsledelse, kan du med fordel deltage i kurset Grundlæggende kvalitetsledelse forud for din deltagelse i Kvalitetslederuddannelsen.

Vi gør opmærksom på, at uddannelsen er intensiv, og at et tilfredsstillende udbytte og eksamensresultat forudsætter, at du er velforberedt og yder en aktiv indsats under uddannelsen. Vi anbefaler, at du afsætter tid til at deltage i kickoff, som er et gratis tilbud, der klæder dig godt på til selve uddannelsen.

Der skal i gennemsnit forventes at afsætte 10 timer til hjemmearbejde. 

Undervisere:
På kurset møder du erfarne undervisere og konsulenter/auditorer fra DNV GL. Alle undervisere har praktisk erfaring med ledelsessystemer, processer og audit. Uddannelsen tilrettelægges, så indholdet er relevant for alle typer virksomheder.

  • Peter Nygaard, ejer af Innovationskompagniet
  • Kasper Mühlbach, ejer af evaluesense ApS

Målgruppe:
Uddannelsen er relevant for ansatte i alle slags virksomheder i både den private og offentlige sektor, som:

  • Nyudnævnte kvalitetschefer eller kvalitetschefer med flere års erfaring, som har brug for ny inspiration og dokumentation for deres viden
  • Systemansvarlige, kvalitetskoordinatorer og/eller interne auditorer
  • Produktionsansvarlige, fabrikschefer og andre med ansvar for tilvejebringelse af produkter og serviceydelser
  • Konsulenter
  • Ledige akademikere, som ønsker opkvalificering, eller andre, der ønsker kompetencer inden for ledelsessystemer og audit.

Dit udbytte:

Den intensive kvalitetslederuddannelse klæder dig på til at håndtere alle kvalitetslederens udfordringer. Du får en helhedsforståelse for ledelsessystemer og processer med udgangspunkt i din egen hverdag. Uddannelsen har fokus på både metode og værktøjer, og går i dybden med emner som ledelsessystemer, processer, implementering, audit, kommunikation, innovation og forretningsudvikling. Med denne uddannelse styrker du dine kompetencer som kvalitetsleder, du bliver i stand til at skabe og påvise resultater gennem ledelsessystemer og du får mulighed for at styrke din markedsværdi som kvalitetsleder med et eksamensbevis, der dokumenterer dine kompetencer.

Din virksomheds udbytte:
Din virksomhed får gavn af, at du uddannes til en professionel kvalitetsleder, der vil kunne arbejde endnu mere struktureret, målrettet og resultatorienteret inden for relevante områder. Dine evner skærpes nemlig til gavn for virksomheden ved, at du i løbet af uddannelsen skal løse opgaver, hvor situationerne vil være udtænkt sådan, at de ligner konkrete udfordringer og eksempler fra din virksomheds dagligdag inddrages i hjemmearbejdet mellem modulerne. Den erfaring, du opnår ved at løse opgaverne, kan altså efter endt uddannelse overføres direkte til din hverdag som kvalitetsleder til gavn for både dig og din virksomhed. Som eksamineret kvalitetsleder står du og din virksomhed stærkere, og du bliver i stand til at skabe og påvise resultater – også på bundlinjen.

Undervisningsadresse

Odense

Send til en kollega

0.218